Vinterns och vårens valpkullar...

Nu i oktober väntas Pixies sista kull och veterinären kunde se 7 små underverk på ultraljudet. De blir leveransklara lagom till jul. (Videon nedan visar Pixie och hennes förra kull.)


Senare mot slutet av 2022 eller tidig vår planeras minst två kullar till - då med vackra Nala och sedan med världens tryggaste  hundtjej Cava. Hanarna är preliminära.

Puppy Culture, socialisering och massor av uppmärksamhet och kärlek...
Vi lägger ner själ och hjärta rustade med både beprövad kunskap och senaste forskning.
Men 100-tals timmars omvårdnad, hårt arbete - och mys - ger resultat.

 

Planerad valpkull 2

Cava & Ozzie

Cava kommer från linjer med skol- och terapihundar. Hennes kavaljer älskar dressyr och att göra olika tricks. Att båda är snygga och hemskt trevliga skadar ju heller inte!

Vi ser spänt fram emot denna kombination. Valparna kommer att bli liten medium och flera olika färger, sannolikt även nyanser av creme och aprikos. 

received_732669091212179a_edited.jpg

Oxiekullars Cava

14 kg skönhet och spänst

FB_IMG_1658666027780.jpg

Animosas Bamse aka Ozzie

"Cirkuskonstnären"

 

Planerad valpkull 3

Nala & Mr X

Nala är vår egen hemmahund som vi har turen att få rå om på heltid. Hon är den bästa vän man kan tänka sig. Mjuk, känslig, trygg och rolig med aptit på livet. Älskar alla, både djur och människor.


Vi lägger upp hennes hane när detta är klart.20220804_173333a.jpg

Sun Valley's Nala

received_795224335161979a_edited.jpg

"Mr X"

 
IMG_2078.jpg

Valpar...

Kan smälta hjärtan av is

Alla våra valpar kommer chipmärkta, avmaskade, och besiktigade av veterinär med alla tillbörliga vaccinationer och intyg. 

Vi säljer främst sällskapshundar. Skulle du vara intresserad av en avelshund så skicka ett mejl om det via kontaktformuläret.

Valparna får går igenom ett program med s.k. "early neural stimulation," en rik lekmiljö och massor av kärlek från både barn och vuxna i olika åldrar. De får träffa snälla katter, hundar m. fl. djur. De får åka på utflykter i bil, buss och "valpvagn" och får vänja sig med ljudet av fyrverkerier, ringklockor och annat läskigt. 

Valparna disponerar ett helt rum och har egen utgång till en hage bakom huset. De får högkvalitativt foder och lär sig gå på "toalett" och gensvara på klicker.

 
IMG_8260.jpg
IMG_4977.jpg
IMG_2438a.jpg

Primus från vår första kull