top of page
Valpkullar: Gallery

Puppy Culture, socialisering och massor av uppmärksamhet och kärlek...
Vi lägger ner själ och hjärta rustade med både beprövad kunskap och senaste forskning.
Men 100-tals timmars omvårdnad, hårt arbete - och mys - ger resultat. En valp kostar 45.000:-

Valpkullar: Welcome

"Cleo & Saffran"

Cleo & Saffrans Sommarvalpar 💖

Dessa valpar föddes den 1:a maj och blir leveransklara i slutet av juni. Det blev 7 stycket i flera olika färger. För bilder se Instagram.

Oxiekullars HubbaBubba aka Cleo är en väldigt söt liten hundfröken som bor i Djupadal i Malmö men som föddes upp hos oss i Oxie. Hon är lugn, tillgiven och trygg med ögon som man drunknar i. Hennes päls är silkeslen och karamellfärgad med vita partier.

Hennes hane Zaansedoodles Double Fun Rocky aka Saffran har som höres en saffransfärgad päls och därtill stora bärnstensögon. Han har en mild och varm mentalitet och gav förra året upphov till en väldigt fin kull med två av valparna nu under utbildning till sociala tjänstehundar.

De flesta av valparna är tingade men det finns fortfarande någon kvar.

IMG-20240302-WA0013.jpg

Oxiekullars HubbaBubba aka Cleo
WALA-00082438
HD: OFA Fair
ED: OFA Normal
Ögon: Fria
Vikt: 12 kg
Höjd 42 cm

Valpkullar: Females

Valpar...

Kan smälta hjärtan av is

Alla våra valpar kommer chipmärkta, avmaskade, och besiktigade av veterinär med alla tillbörliga vaccinationer och intyg. 


Valparna får går igenom ett program med s.k. "early neural stimulation," en rik lekmiljö och massor av kärlek från både barn och vuxna i olika åldrar. De får träffa snälla katter, hundar m. fl. djur. De får åka på utflykter i bil, buss och "valpvagn" och får vänja sig med ljudet av fyrverkerier, ringklockor och annat läskigt. 


Valparna disponerar ett helt rum och har egen utgång till en hage bakom huset. De får högkvalitativt foder och lär sig gå på "toalett" och gensvara på klicker.

Vi säljer främst sällskapshundar. Skulle du vara intresserad av en avelshund så skicka ett mejl om det via kontaktformuläret.

Valpkullar: Quote
IMG_2438a.jpg

Primus från vår första kull

Valpkullar: About Us
bottom of page