top of page
Planerade Valpkullar: Gallery

Vårens valpkullar...

Nu på vårkanten 2023 planeras två kullar till - då med vackra Nala och sedan med världens tryggaste  hundtjej Cava. Hanarna är preliminära.

Puppy Culture, socialisering och massor av uppmärksamhet och kärlek...
Vi lägger ner själ och hjärta rustade med både beprövad kunskap och senaste forskning.
Men 100-tals timmars omvårdnad, hårt arbete - och mys - ger resultat.

Planerade Valpkullar: Welcome

Planerad valpkull 1

Nala & Rowdy

UPPDATERING 12/3-23: Nu har äntligen Nala börjat löpa!  Detta är mycket efterlängtat...


20220804_173333a.jpg

Sun Valley's Nala

Nala är vår egen hemmahund som vi har turen att få rå om på heltid. Hon är den bästa vän man kan tänka sig. Mjuk, känslig, trygg och rolig med aptit på livet. Älskar alla, både djur och människor. Vikt 13 kg, höjd 43 cm.

rowdy3.jpg

Hale's Rough and Rugged aka Rowdy

Rowdy är 45 cm hög och väger 15 kg. Han är en väldigt avslappnad kille som bor i nordvästra Tyskland. Rowdy älskar att gosa och är alltid på gott humör.

Planerade Valpkullar: Females

Planerad valpkull 2

Cava & Ozzie

Cava kommer från linjer med skol- och terapihundar. Hennes kavaljer älskar dressyr och att göra olika tricks. Att båda är snygga och hemskt trevliga skadar ju heller inte!

Vi ser spänt fram emot denna kombination. Valparna kommer att bli liten medium och flera olika färger, sannolikt även nyanser av creme och aprikos. 

received_732669091212179a_edited.jpg

Oxiekullars Cava

14 kg skönhet och spänst

Cava är den optimala familjehunden. Älskad av alla barnen och sin matte och husse. Hon är trygg, stabil - och gillar strumpor ;)

FB_IMG_1658666027780.jpg

Animosas Bamse aka Ozzie

"Cirkuskonstnären"

Vikt 13 kg, höjd 43 cm. Lillmatte älskar att träna med denne charmör som svarar med att göra konster till hela familjens förtjusning. Ozzie drar blickarna till sig.

Planerade Valpkullar: Females

Valpar...

Kan smälta hjärtan av is

Alla våra valpar kommer chipmärkta, avmaskade, och besiktigade av veterinär med alla tillbörliga vaccinationer och intyg. 

Vi säljer främst sällskapshundar. Skulle du vara intresserad av en avelshund så skicka ett mejl om det via kontaktformuläret.

Valparna får går igenom ett program med s.k. "early neural stimulation," en rik lekmiljö och massor av kärlek från både barn och vuxna i olika åldrar. De får träffa snälla katter, hundar m. fl. djur. De får åka på utflykter i bil, buss och "valpvagn" och får vänja sig med ljudet av fyrverkerier, ringklockor och annat läskigt. 

Valparna disponerar ett helt rum och har egen utgång till en hage bakom huset. De får högkvalitativt foder och lär sig gå på "toalett" och gensvara på klicker.

IMG_8260.jpg
IMG_4977.jpg
Planerade Valpkullar: Available Pets
IMG_2438a.jpg

Primus från vår första kull

Planerade Valpkullar: About Us
bottom of page