Vår story

Vad som motiverar oss

Det finns ingen bättre känsla än när man får lämna över en ljuvlig liten valp till sin nya ägare eller familj och se alla ansiktsuttrycken. Att sen få se bilder på hur valpen växer upp, och höra berättelserna som speglar hur familjerna fått en ny kär medlem - det är så roligt och vackert! 

Vi tycker också det är så kul med alla nya vänner och bekanta vi får från stora delar av Sverige genom dessa hundar. Det är nästan lite som att vi gifter bort ett av våra barn och får nya släktingar på köpet.


Vi är själva så förtjusta i Australian Labradoodle, och när vi gjort vårt yttersta för att ge valparna bästa möjliga start så är det inte utan en viss stolthet som vi presenterar dem för världen. Vi har själva levt med hundar stora delar av våra liv men vi tycker att Australian Labradoodles är unika.


Vi har fött upp Australian Labradoodle sedan 2018 och vi börjar få kläm på allt mer kring denna verksamhet nu. Inte desto mindre så har vi stor tacksamhetsskuld till många av våra vänner och kollegor som vi hittat inom Svenska Labradoodleklubben och även inom WALA, bl. a. från Nederländerna och Canada. Vi har lärt oss så mycket av dem som gått före. 


Inte minst vill vi tacka Meredith Nordlind på Norrland Labradoodles, som varit vår mentor och inspiration hela vägen och som introducerade oss till dessa fantastiska hundar redan 2015. 

received_241281341060642_edited.jpg